Translate

GINO-ART

Amb el pinzell a la mà
creuo l’estança i el llenç,
conscient que també
creuo aquest dia
i no hi ha volta enrere.

Estic convençuda que amb aquesta nova empresa seguiré endinsant-me en el coneixement del “Jo” profund. Un “Jo” que no té res a veure amb el passat ni amb el futur. Com ho faré per a apropar-me a tu sense recrear-me en la meva història? He decidit que sigui la meva obra qui parli, només caldrà que em reconeguis com la consciència que hi ha darrere d’aquestes imatges.



dijous, 23 de febrer del 2023

EL VOL DE LA MOSCA





"El vol de la mosca" (tècnica mixta, 50x70cm) està inspirat en una sèrie danesa que s'emet actualment per TV3. "Hotel Voramar", situat al costat del mar a Skagerrak a la costa de Dinamarca, explica la vida de vacances d'un grup de famílies benestants.

"Hotel Voramar" està ambientada als anys 20 del segle passat, una època convulsa marcada per les guerres a Europa i la gran crisi financiera.

Em va captivar de bon principi la seva fotografia, el vestuari, la decoració, els colors que fins i tot es respiren com l'aire del mar omnipresent. També l'optimisme dels seus personatges.

4 comentaris:

  1. En veure la teva obra i sense llegir el text posterior, m'ha vingut al cap de seguida els personatges de la sèrie Voramar i he pensat, quina semblança !... i seguidament he llegit l'escrit i he vist que no m'equivocava ! hehehe Has aconseguit un bon pòster i imaginatiu , ja que ell sempre està amb "la mosca al nas" amb els seus negocis....
    També m'agrada la sèrie , per tot el que dius i la teva obra, ho sap reflectir de meravella !. Felicitats, una abraçada !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que bo, Artur! No pretenia que s'hi assemblessin, però tota l'estona, inconscientment, sorgien del llenç. Tenen un caracter fort, els Madsen! Gràcies per la teva participació, sempre és un plaer compartir. Una abraçada.

      Elimina
  2. Ves per on , jo només n'he vist algun fragment d'aquesta sèrie. M'ha fet gràcia mirar-me les cares dels personatges
    tot seguint amb la mirada el vol de la mosca; l'home posa cara de " ja t'atraparé", i la dona s'ho està passant molt bé!
    Molts petonets guapa, bona nit!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, M. Roser! Sí, a ell sempre li puja la mosca al nas, i la seva dona el va frenant. Una abraçada i salut!

      Elimina