Translate

GINO-ART

Amb el pinzell a la mà
creuo l’estança i el llenç,
conscient que també
creuo aquest dia
i no hi ha volta enrere.

Estic convençuda que amb aquesta nova empresa seguiré endinsant-me en el coneixement del “Jo” profund. Un “Jo” que no té res a veure amb el passat ni amb el futur. Com ho faré per a apropar-me a tu sense recrear-me en la meva història? He decidit que sigui la meva obra qui parli, només caldrà que em reconeguis com la consciència que hi ha darrere d’aquestes imatges.



divendres, 26 d’agost del 2022

APARELLA'M













7 comentaris:

  1. I els que estem una mica més lluny, també en podem tenir ? Es que avui és el meu aniversari i encara no m'he regalat res !!....
    Una abraçada !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit, Artur, i per molts anys! He entrat al teu blog per desitjar-te felicitat per a un any més. No tinc clar que t'hagi arribat el comentari. Espero poder renovar aquests desitjos el 26 d'agost del 2023, i així successivament, a mesura que ens passin els anys (tan ràpids com van).
      En quan al joc d'APARELLA'M, si et sembla bé, en prenc nota. Passa'm el teu correu i en parlem per a més detalls a mariginovart@hotmail.com
      Gràcies. Una abraçada.

      Elimina
    2. Molt agraït pels teus bons desitjos, que també comparteixo per a tu i els teus. Tant de bo puguem celebrar-ho moltes més vegades !!. Una abraçada !! Et contesto al teu meil, eh ;)

      Elimina
  2. Jo també el voldria per regalar! T'escric al correu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. D'acord. Ho tinc present. Faré el possible perquè el regal t'arribi aviat. Gràcies.

      Elimina
  3. Quina bona idea, sou molt creatives. Jo em considero una amistat propera, em poso a la llista.És per a totes les edats???
    Petonets, guapes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per a totes les edats, M. Roser. Només és que durant el joc cal mantenir els sentits ben oberts. Ens parlem per correu. Abraçades.

      Elimina