Translate

GINO-ART

Amb el pinzell a la mà
creuo l’estança i el llenç,
conscient que també
creuo aquest dia
i no hi ha volta enrere.

Estic convençuda que amb aquesta nova empresa seguiré endinsant-me en el coneixement del “Jo” profund. Un “Jo” que no té res a veure amb el passat ni amb el futur. Com ho faré per a apropar-me a tu sense recrear-me en la meva història? He decidit que sigui la meva obra qui parli, només caldrà que em reconeguis com la consciència que hi ha darrere d’aquestes imatges.



divendres, 8 de novembre del 2019

PRESENTACIÓ- EXPOSICIÓ




Presentació a Amposta de la pintura BROSSA, POEMES DE REVOLTA de Maijo Ginovart, inspirada en l'obra de teatre BROSA ENRABIAT de Lluís-Anton Baulenas. Per si en teníeu dubtes, parlarem de Brossa, i de la pròpia experiència.
En Lluís-Anton Baulenas s'acompanyarà de la seva darrera novel·la, ELS CAMINS DE LA RUT.

6 comentaris:

  1. Veix que continues donant-nos lliçons de cultura, amb les teves presentacions i exposicions...Espero que aquesta convinació
    resulti molt agradable pels que tindran la sort de fer-vos companyia.
    Petonets, Maijo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, pel teu comentari, M. Roser. De lliçons en dono poques, no sóc cap font de sabiduria. En aquesta ocasió tinc el goig d'exposar l'obra BROSSA, POEMES DE REVOLTA, a tots els que vulguin venir-la a veure. Només és un quadre, però recull les impressions de la lectura de l'obra de teatre que vinc anunciant fa temps, BROSSA ENRABIAT. Amb aquest esdeveniment tancaré el cicle brossià. Una abraçada.

      Elimina
  2. Molta sort en aquest nou event, Maijo , resultarà una bona combinació , la teva pintura i les lletres de'n Baulenas , que també m'agrada com escriu .
    Felicitats als dos !!

    ResponElimina