Translate

GINO-ART

Amb el pinzell a la mà
creuo l’estança i el llenç,
conscient que també
creuo aquest dia
i no hi ha volta enrere.

Estic convençuda que amb aquesta nova empresa seguiré endinsant-me en el coneixement del “Jo” profund. Un “Jo” que no té res a veure amb el passat ni amb el futur. Com ho faré per a apropar-me a tu sense recrear-me en la meva història? He decidit que sigui la meva obra qui parli, només caldrà que em reconeguis com la consciència que hi ha darrere d’aquestes imatges.dimecres, 10 de maig del 2023

MAIGTot blau
l'oneig, vesteix la sorra.

La platja està viva,
es mou,
respira...
parla aragonès.


6 comentaris:

 1. Un cop més quedo admirat del teu treball !. Amb els canvis climàtics, l'estiu li treu protagonisme a sa cosina Primavera i la gent conquesta la sorra i la mar . :)
  Una abraçada més !!.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies, Artur, t'has convertit en el meu comentarista incondicional. Així dóna gust publicar! És cert que aquestes imatges no es corresponen amb el mes de maig, però també la primavera sempre ha estat un temps d'inestabilitat climàtica. Avui fa més bonança, he tornat a posar-me la jaqueta d'abric, i he pres el paraigua a la bossa. El cel ja no és tan blau com a les pintures del post. Esperem pluges, és esperançador. Rep una abraçada.

   Elimina
 2. Són precioses aquestes pintures. Amb molta vida, potser per la presència dels collages.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies, Helena! Sí, el collage, la tècnica mixta, és la llibertat amb la que treballo que es percep.

   Elimina
 3. L'aragonés es mescla amb el rapitenc. És una platja de fusió! Fantàstica!

  ResponElimina