Translate

GINO-ART

Amb el pinzell a la mà
creuo l’estança i el llenç,
conscient que també
creuo aquest dia
i no hi ha volta enrere.

Estic convençuda que amb aquesta nova empresa seguiré endinsant-me en el coneixement del “Jo” profund. Un “Jo” que no té res a veure amb el passat ni amb el futur. Com ho faré per a apropar-me a tu sense recrear-me en la meva història? He decidit que sigui la meva obra qui parli, només caldrà que em reconeguis com la consciència que hi ha darrere d’aquestes imatges.



dimarts, 1 de novembre del 2022

BAVES


 


 



Baves s'obre camí, a poc a poc.
És un projecte de fa temps, que quedà oblidat al fons d'un calaix.
Per fi ha tret el cap, i comença a lliscar d'entre els estris del taller. 
Aquest món li queda petit, així que no tardarà en sortir de casa.

4 comentaris:

  1. Els cargols van a poc a poc i més si en son petitets !....però veig que amb la poqueta pluja que ha caigut aquests dies, ha tret les banyetes enlaire i s'ha decidit a sortir de casa per fer un bon viatge ...que bé !! Felicitats ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Artur! Moltes gràcies per la teva atenció. Baves és un cargol del Delta de l'Ebre, una miqueta entremeliat, però se'n surt prou bé ;-) Abraçades.

      Elimina
  2. Els pobres cargols aquest estiu, no deuen haver pogut treure les banyes amb tot tant sec i sense ploure, només que facin quatre gotes, ja serà festa major per a ells. M'alegro que tinguis ganes de fer més projectes, jo estic una mica mandrosa, per`p vaig a un institut a fer reforç de català als nouvinguts...(aula d'acollida)
    Petonets, bonica.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, M. Roser, la pluja es fa esperar molt aquest any. Em sap greu això que dius que estàs mandrosa, és estrany per a tu i més quan dius que fas una tasca tan bona. Ja fa falta aquest reforç que regales! Una forta abraçada.

      Elimina