Translate

GINO-ART

Amb el pinzell a la mà
creuo l’estança i el llenç,
conscient que també
creuo aquest dia
i no hi ha volta enrere.

Estic convençuda que amb aquesta nova empresa seguiré endinsant-me en el coneixement del “Jo” profund. Un “Jo” que no té res a veure amb el passat ni amb el futur. Com ho faré per a apropar-me a tu sense recrear-me en la meva història? He decidit que sigui la meva obra qui parli, només caldrà que em reconeguis com la consciència que hi ha darrere d’aquestes imatges.



dijous, 29 de desembre del 2016

CONTINUÏTAT


Benvolguts/Benvolgudes,

Fa molt temps que no publico cap post, fins i tot vaig tancar el blog pensant que també tancava una etapa de la meva vida... Quan la vida és continuïtat!

Un dels propòsits més ferms per aquest any nou és seguir fent grans els petits projectes fins a convertir-los en veritables obres d’art, i crec que aquest espai serà la plataforma perfecta per a fer-vos-els arribar. La màgia existeix, només hem de creure-hi. Afegiria que l’esforç hi ajuda.



Aquest any acaba amb sentiments contradictoris: Pèrdues personals irreemplaçables que em fereixen el centre, minant-lo,  alhora enforteixen la meva existència. D'això se'n diu maduresa? És resiliència? Vosaltres també sentiu com la vida, amb el seu estira-i-arronsa,  ens dóna pas, i potencia la nostra autenticitat?


Avui vesteixo de festa el blog amb la portada del nou CD de Fito Luri, un dels projectes que m’han mantingut segrestada aquests darrers mesos, i que podreu trobar arreu del nostre país a partir del 3 de febrer. 


A poc a poc us els aniré presentant tots, a mesura que vegin la llum.

Aquí us deixo dos enllaços on trobareu tota la informació: